
11 نکته ایمنی اجاق گاز رومیزی|بخش اول
11 نکته ایمنی اجاق گاز رومیزی|بخش اول
اجاق گاز در اکثر آشپزخانه ها استفاده می شود و اکثر سرآشپزها در سراسر جهان آن را ترجیح می دهند.
اما اجاقهای گازی برخی از نگرانیهای ایمنی عمده را ایجاد میکنند، چگونه با این موارد برخورد میکنید؟
دلیل استفاده گسترده از اجاق گاز این است که مزایای فراوانی را برای سرآشپزهای حرفه ای و همچنین آشپزهای خانگی فراهم می کند.
آنها سرعت گرمایش اولیه، کنترل بهتر دما، نظارت بصری شعله ها، سازگاری با مجموعه ای از ظروف پخت و پز
و توانایی استفاده از روش های مختلف پخت را ارائه می دهند.
برای استفاده حداکثری از اجاق گازها و اطمینان از حفظ این مزایا در طولانی مدت، ضروری است که به چند نکته مهم توجه داشته باشید
و ایمنی را در اولویت اصلی آشپزخانه قرار دهید. مهم ترین مسائل ایمنی اجاق گاز رومیزی و راه های مبارزه با آنها در این لیست مورد بحث قرار گرفته است.
برای دانستن 11 نکته ایمنی اجاق گازرومیزی که باید بدانید، ادامه را بخوانید!
مدیریت شعله
شعله اجاق گازرومیزی را می توان به راحتی با چرخاندن دستگیره کنترل کرد و بین کم، متوسط و زیاد تغییر داد.
هرگز نباید از زیر ظروف پخت و پز قرار داده شده روی شعله ها بیرون بیاید، زیرا ممکن است انگشتان شما را در معرض حرارت قرار دهد.
ضروری است که مشعل ها فقط برای مدت زمان پخت و پز روشن باشند. رها کردن شعله بدون مراقبت یا در حین پخت و پز ممکن است
منجر به حوادث و خطرات آتش سوزی شود. اگر به محض روشن شدن مشعل جرقه روشن نشد، باید آن را خاموش کرده و چند ثانیه صبر کنید.
اگر تاخیر مکرر در روشن شدن شعله وجود داشته باشد، مشعل ممکن است مسدود شده باشد و ممکن است نیاز به تمیز کردن داشته باشد.
نگهداری از اجاق گاز
اجاق گاز آشپزخانه بسیار مورد استفاده قرار می گیرد و برای مدت طولانی کار می کند. اما برای اینکه عمر مفید طولانی و بدون دردسر داشته باشد،
باید به روش خاصی حفظ شود. مهمترین دلیل نگرانی های ایمنی در مورد اجاق گاز، بی احتیاطی و نگهداری نادرست است.
بسیار مهم است که اجاق گازرومیزی خود را به صورت روزانه تمیز کنید، مشعل ها و میله های سنگین را خارج کرده و با آب صابون بشویید.
اگر سوراخ های مشعل توسط بقایای مواد غذایی یا سایر ضایعات مسدود شده است، از یک خلال دندان یا جسم تیز دیگر برای پاک کردن آن استفاده کنید.
باید اطمینان حاصل کنید که شعله ها و میله ها بلافاصله پس از پخت خارج نشده اند و به آنها زمان دهید تا خنک شوند.
برای مطالعه بخش های دیگر این مقاله بر لینک های زیر کلیک کنید.
11 نکته ایمنی اجاق گاز رومیزی|بخش دوم
11 نکته ایمنی اجاق گاز رومیزی|بخش سوم
11 نکته ایمنی اجاق گاز رومیزی|بخش چهارم
باتشکر دیجی توکار
اشتراك و دنبالك
- 11 نکته ایمنی اجاق گاز رومیزی|بخش سوم
[…] 11 نکته ایمنی اجاق گاز رومیزی|بخش اول […]
1 comment