7 مشکل رایج در فرها|بخش دوم
7 مشکل رایج در فرها|بخش دوم
فر محبوب ترین وسیله در سراسر جهان برای پخت و پز است. به همین دلیل است که وقتی فر دارای هر نوع مشکلی است،
یک مشکل حیاتی است زیرا پخت و پز را مختل می کند. غذا، زمان و پول شما را هدر می دهد.
مشکل با دمای فر
فر گرم نمی شود
فری که گرم نمی شود معمولاً نتیجه یک جرقه زن معیوب (برای اجاق گاز) یا عنصر گرمایش (برای اجاق برقی) است.
اگر هم اجاق گاز و هم مشعل های گازی شما کار نمی کنند، به احتمال زیاد مشکل از خط گاز است و نیاز به تعمیر حرفه ای دارد.
با این حال، ممکن است بتوانید عنصر گرمایش را تعویض کنید یا خودتان جرقه زن کنید.
از یک پیچ گوشتی برای جدا کردن محترقه یا المنت گرمایش قدیمی استفاده کنید. المنت های گرمایش معمولا در داخل فر قرار دارند،
در حالی که می توانید از زیر به یک جرقه زن دسترسی داشته باشید.
برای رسیدن به جرقه زن خود، کشوی نگهداری را بردارید.
قبل از سرویس کردن فرآشپزخانه، حتماً برق آن را خاموش کنید.
اگر المنت گرمایشی شما از انواع پنهان است، ممکن است لازم باشد با یک تعمیرکار تماس بگیرید تا آن را برای شما تعویض کند.
فر با دمای مناسب گرم نمی شود
این می تواند مشکل از سنسور دما، جرقه زن گاز یا المنت گرمایشی باشد.
سنسور دما را بررسی کنید. نباید با دیواره داخلی فر تماس داشته باشد.
برای اطمینان از عملکرد سنسور از یک اهم متر استفاده کنید. با افزایش دمای فر، مقاومت باید افزایش یابد.
اگر سنسور کار نمی کند، آن را تعویض کنید.
بررسی کنید که المنت گرمایش یا جرقه زن گاز کار می کند و در غیر این صورت آن را تعویض کنید.
اگر همه چیز بررسی یا تعویض شده است، فر را دوباره کالیبره کنید.
فر توکار را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. دمای داخل فر را بعد از 20 دقیقه با دماسنج فر و بعد از آن
هر 20 دقیقه یکبار برای 90 دقیقه تا دو ساعت بعد بررسی کنید.
مجموع خوانش های دما را جمع کنید و بر تعداد دفعاتی که انجام دادید تقسیم کنید تا میانگین دمای فر به دست آید.
دکمه دمای فر را مطابق با آن تنظیم کنید.
درب فر بسته نمی شود
در فری که بسته نمی شود برای استفاده ایمن نیست. برای رفع آن مراحل زیر را دنبال کنید:
فر را از برق بکشید و اگر مدل گازی است، گاز را خاموش کنید.
در را مستقیم به سمت بالا و بیرون بکشید تا از فر خارج شود. اگر بالا نمیآید، به دنبال باز کردن پیچهایی باشید که لولاها را در داخل فر نگه میدارد.
لولاها را بررسی کنید. در صورت لزوم آنها را تعویض کنید.
فنرهای درب شکسته را بررسی کنید. کشوی پایینی را بیرون بکشید و به زیر اجاق نگاه کنید تا فنرهای در را ببینید.
فنرهای شکسته را با انبردست بردارید. انتهای آن باید دور دو پیچ پیچیده شود.
آنها را تعویض کنید و انتهای فنرهای جدید را در اطراف پیچ و مهره ها بپیچید.
واشر سیلیکونی یا لاستیکی اطراف در را تعویض کنید.
اگر درب فر همچنان بسته نمی شود، ممکن است سنسور درب تعویض شود.
برای مطالعه بخش های دیگر این مقاله بر لینک های زیر کلیک کنید.
7 مشکل رایج در فرها|بخش اول
7 مشکل رایج در فرها|بخش سوم
باتشکر دیجی توکار
اشتراك و دنبالك
ترک بک و لینک بک برای این مقاله وجود ندارد
ارسال یک نظر