
8 روش پیکربندی سینک آشپزخانه|بخش سوم
8 روش پیکربندی سینک آشپزخانه|بخش سوم
هنگام بازسازی آشپزخانه، میزها، کابینت ها و لوازم خانگی همه ملاحظات مهمی هستند. اما ایجاد چیدمان ایده آل سینک آشپزخانه را نباید نادیده گرفت. سبک سینک، روکش شیر آب، نور نزدیک و محل قرار دادن سینک از جمله مواردی است که باید با طراح آشپزخانه خود در میان بگذارید.
Janine Lamontagne Photography LLC
سینک اصلی به علاوه سینک آماده سازی
اگر آشپزخانه شما بزرگ و شلوغ است، شاید دو سینک جداگانه راهی برای رفتن باشد. به طور معمول یک سینک بزرگتر (تک یا دو کاسه)
در قسمت اصلی یا مرکزی آشپزخانه قرار دارد که برای اکثر کارهای آشپزی و نظافت استفاده می شود
، و یک سینک آماده سازی کوچکتر در مکانی کمتر برجسته برای کارهای ساده تر قرار می گیرد.
دو سینک به معنای دو برابر کردن وسایل لوله کشی و نصب گران تر است، بنابراین اگر این تنظیمات را دوست دارید باید به خاطر داشته باشیدکه
قیمت سینک ظزفشویی چندکاسه بالاتر از سینک های تک کاسه خواهد بود.
معماران هاینس و گارث وایت
دو سینک ظرفشویی تک کاسه ای
این یک ترتیب عالی برای یک خانواده با دو آشپز است. شما از مزایای یک کاسه (فضای بزرگ و بدون وقفه)
اما با فضای کافی برای تهیه غذا یا تمیز کردن دو نفر در کنار هم برخوردار هستید.
بدیهی است که داشتن دو سینک ظرفشویی بزرگ مقدار زیادی فضای پیشخوان را اشغال می کند، بنابراین مطمئن شوید
که هنوز هم فضای کافی در دو طرف سینک ها دارید تا به خوبی کار کنند.
طراحی داوئر
دو کاسه منفرد به علاوه سینک آماده سازی سوم
اگر نیاز، فضا و بودجه برای آن دارید، این یک چیدمان شیرین است. من دوست دارم که دو آشپز در سینک های اصلی مشغول آماده کردن،
پختن یا تمیز کردن شام باشند، در حالی که بچه ها یا مهمانان می توانند دست های خود را بشویند
یا یک لیوان آب از سینک آماده بیاورند بدون اینکه زیر پا باشند.
ایستگاه کاری
سینک های ایستگاه کاری که نسبتاً جدید در بازار هستند، به سرعت برای ارائه عملکردهای چندمنظوره خلاقانه مورد تحسین قرار می گیرند.
سینک های ایستگاه کاری که با طاقچه های داخلی که اجزای متحرکی مانند تخته برش، آبکش و قفسه هایی برای تخلیه اقلام یا خشک کردن ظروف
را در خود جای می دهند، به شما این امکان را می دهد که بشویید، تخلیه کنید، خرد کنید،
تمیز کنید و روی سینک در حالی که آشفتگی را در بر می گیرد، بشویید.
اگر فضای پیشخوان محدودی دارید، راه اندازی کارآمدی است. فقط مطمئن شوید که یک سینک با اجزایی که اندازه مفیدی برای شما هستند تهیه کنید.
اگر برای خدمه بزرگ آشپزی می کنید، یک تخته خردکن کوچک آن را برش نمی دهد.
این سینکها به دلیل وجود لبهها و گوشههای مربعی شکل که میتوانند بقایای غذا را به دام بیندازند، برای تمیز نگه داشتن کمی کار بیشتری نیاز دارند. توصیه من این است که شخصاً هر سینک ایستگاه کاری را که قصد خرید آن را دارید بررسی کنید
تا مطمئن شوید که اندازه و طراحی برای شما مناسب است.
طراحی میشل برویک
هنگام تصمیم گیری در مورد تعداد کاسه سینک برای آشپزخانه خود، عواملی مانند تعداد آشپزها در آشپزخانه و نحوه آماده سازی
و تمیز کردن بعد از غذا را بسنجید. اگر یک آشپز انفرادی هستید و در درجه اول از ماشین ظرفشویی خود برای تمیز کردن استفاده می کنید، سینک ظرفشویی تک کاسه ای احتمالا بهترین گزینه شما خواهد بود. برای کسانی که آشپزخانه های شلوغی دارند
و به کاسه های اضافی برای آماده سازی و شستشو نیاز دارند، ممکن است بخواهید با سینک های چندگانه یا سینک های دو یا سه کاسه ای بروید.
برای مطالعه بخش های دیگر این مقاله برلینک های زیر کلیک کنید.
8 روش پیکربندی سینک آشپزخانه|بخش اول
8 روش پیکربندی سینک آشپزخانه|بخش دوم
باتشکر دیجی توکار
اشتراك و دنبالك
ترک بک و لینک بک برای این مقاله وجود ندارد
ارسال یک نظر