راهنمای خرید هود، فر و اجاق گاز|بخش دوم
راهنمای خرید هود، فر و اجاق گاز|بخش دوم
اجاق برقی: محدوده های الکتریکی با استفاده از کویل های
برقی یا یک اجاق گاز شیشه ای-سرامیکی صاف پخت می کنند. اجاقهای برقی گرمای پایدارتری را برای قابلمهها و تابهها در مقایسه با محدودههای گازی ارائه میکنند
و به راحتی تمیز میشوند. با این حال، محدودههای الکتریکی مقدار زیادی برق مصرف میکنند
و در هنگام قطع برق غیرقابل استفاده هستند.
هنگامی که به دنبال بهترین محدوده الکتریکی برای آشپزخانه خود هستید،
علاوه بر در نظر گرفتن فرم و عملکرد، به سبک و نحوه هماهنگی آن با سایر لوازم آشپزخانه خود نیز فکر کنید.
محدوده سوخت دوگانه: محدوده سوخت دوگانه نیز موجود است، که دارای هر دو اجاق گاز برای گرم کردن
اجاق گاز رومیزی قدرتمند و اجاق های همرفت الکتریکی هستند
که غذاهای ظریف را به طور یکنواخت می پزند.
محدوده های الکتریکی: محدوده های الکتریکی با استفاده از کویل های برقی یا یک اجاق گاز شیشه ای سرامیکی
صاف پخت می کنند. اجاقهای برقی گرمای پایدارتری را
برای قابلمهها و تابهها در مقایسه با محدودههای گازی ارائه میکنند
و به راحتی تمیز میشوند. با این حال، محدودههای الکتریکی مقدار زیادی برق مصرف میکنند
و در هنگام قطع برق غیرقابل استفاده هستند.
هنگامی که به دنبال بهترین محدوده الکتریکی برای آشپزخانه خود هستید،
علاوه بر در نظر گرفتن فرم و عملکرد، به سبک و نحوه هماهنگی آن با سایر لوازم آشپزخانه خود نیز فکر کنید.
اجاق گاز
هنگام انتخاب بهترین اجاق گاز، مهم است که به چند شعله و میزان حرارت مورد نیاز خود توجه کنید.
هر دو اجاق گاز توکار و اجاق گاز دارای گزینه های زیادی هستند، بنابراین می توانید از میان گزینه های محبوب
مانند اجاق گاز القایی هشت شعله، اجاق گاز شش شعله یا اجاق گاز برقی دو شعله انتخاب کنید.
گرمای گاز با واحد حرارتی بریتانیا (BTUs) و الکتریکی بر حسب وات اندازه گیری می شود.
هرچه اندازه گیری بالاتر باشد، اجاق گاز داغ تر می شود، اما اکثر اجاق های گازی بین 5000 BTU
برای مشعل های کوچک و 15000 برای مشعل های بزرگتر ارائه می دهند. مشعل های برقی
از 1000 تا 2500 وات اندازه گیری می کنند
اما برخی از مدل های با قیمت بالاتر می توانند تا 3500 وات را ارائه دهند.
بیشتر اجاق گازهای رومیزی 30 اینچ یا 36 اینچ طول دارند.
هنگام انتخاب اجاق گاز باید به چند نکته دیگر توجه کرد:
اجاق گاز گزینه سنتی در اکثر خانه ها است.
گاز امکان کنترل دقیق تر و فوری دما را فراهم می کند و به سرعت گرم می شود.
یک اجاق برقی گرما را از طریق برق تامین می کند. این اجاقها بهعنوان عنصر کویل
یا سطح صاف در دسترس هستند، و در حالی که گزینه کویل به طور سنتی ارزانتر است،
رویههای صاف ساخته شده از شیشه یا سرامیک راحتتر تمیز میشوند و ظاهری براقتر و شیکتر دارند.
اجاقهای القایی الکتریکی از طریق انرژی الکترومغناطیسی گرم میشوند.
این فناوری جدید بسیار پاسخگو است و به سرعت گرم می شود اما فقط با ظروف خاصی مانند
فولاد ضد زنگ یا چدن کار می کند. یکی از بزرگترین مزایای اجاق گاز القایی این است
که سطح آن داغ نمی شود و آن را برای خانه هایی با کودکان کوچک و تمیز کردن آسان آن ایده آل می کند.
اجاق گازهای دو منظوره از گاز و الکتریسیته به عنوان سوخت استفاده می کند
و حرارت سریع و کنترل آسان اجاق گاز را با گرمای الکتریکی یکنواخت برای فر ترکیب می کند.
برای خرید بهترین گاز رومیزی و مشاهده قیمت گاز رومیزی لیست محصولات دیجی توکار را بررسی کنید.
برای مطالعه بخش دیگر این مقاله بر لینک زیر کلیک نمایید.
راهنمای خرید هود، فر و اجاق گاز|بخش اول
باتشکر دیجی توکار
اشتراك و دنبالك
ترک بک و لینک بک برای این مقاله وجود ندارد
ارسال یک نظر