
مزایا و معایب اجاق گاز
مزایا و معایب اجاق گاز
از اواخر قرن نوزدهم و اوایل قرن 20، اجاق های گاز تجاری شده بودند تا حدی که شما می توانید آنها را در بیشتر خانه ها پیدا کنید.
در واقع، آنها همچنان یکی از اصلی ترین پایه های آشپزخانه با انواع دیگری از صفحه آشپزی هستند، از برق تا القایی که فقط در چند سال گذشته معرفی شده است.
اگر قصد دارید به یک اقامتگاه جدید منتقل شوید، قطعاً باید این نکته را بررسی کنید که آیا با اجاق گاز خود ادامه دهید یا به دنبال نسخه براق تری، یک اجاق القایی باشید.
در حالی که اجاق القایی مزایای دیگری به جز ظاهر براق آن ندارد، اما ممکن است بخواهید تمام مزایا و معایب یک اجاق گاز را اندازه بگیرید، قبل از این که کاملاً از آن استفاده کنید.
مزایای اجاق گاز
- از برق استفاده نمی کند: یکی از مزایای یک اجاق گاز نسبت به انواع دیگر آن مانند صفحه پخت القایی، عدم استفاده از برق است. علاوه بر این، حتی در صورت قطع برق می توانید به طبخ اجاق گاز خود ادامه دهید، که باعث می شود یک صفحه آشپز کارآمد و قابل اعتماد باشد، به شرطی که مقدار سوخت لازم را در سیلندر داشته باشید (متصل به اجاق گاز) .
- انتشار گرما کمتر: یکی از نکات جالب در مورد اجاق گاز این است که مهندسی شده است تا از نظر گرما کارآمد باشد. به همین دلیل است که گرما زیادی از اطراف منتشر نمی کند، هنگام روشن شدن و بیشتر از آن، با خاموش شدن بلافاصله سرد می شود.در حالی که یک سر آشپز القایی محیط فوری را نیز گرم می کند، که می تواند ایستادن در کنار آن را ناراحت کند. از طرف دیگر اجاق گازها با انتشار گرمای کمتری روبرو می شوند و طبخ آنها راحت تر است.
- سرعت: در حالی که اکثر اشکال مختلف انواع طبخ از گاز، الکتریکی و حتی القایی سریع هستند، اجاق گاز کمی سریعتر است.در درجه اول از انتقال مستقیم گرما استفاده می شود و غذا را به طور یکنواخت می پزد.علاوه بر این، می توانید بلافاصله از آن استفاده کنید، تا از لحظه روشن کردن، غذای مورد علاقه خود را بپزید.
- دمای دقیق پخت و پز: یکی از بزرگترین مزایای اجاق گاز این است که می توانید در آن دمای پخت را به طور دقیق و آسان کنترل کنید.
معایب اجاق گاز
- نصب: بیایید با اصول اولیه شروع کنیم. با هر بار اتمام سوخت شما مجبور به خرید یک سیلندر جدید گاز می شوید. و برای نصب استوانه فوق الذکر به یک متخصص حرفه ای نیاز دارید تا تمام اتصالات را بررسی کند تا از ایمن بودن طبخ کردن مطمئن شوید. این می تواند در برخی مواقع یک ویرانگر سخت و عصبی باشد.
- کثیف: اجاق های گاز معمولاً کثیف هستند زیرا مجهز به مشبک های فلزی هستند که درست روی مشعل ها قرار گرفته اند. و ظرف در بالای مشعل ها قرار می گیرد، و هنگامی که غذا می ریزد، که به ناچار آن را انجام می دهد، درست روی رنده فلزی و بعضی اوقات روی مشعل نیز می ریزد.به معنای این است که پخت و پز با اجاق گاز می تواند کثیف شود که به تمیز کردن و نگهداری مکرر نیاز دارد.
- هزینه: سر آشپز القایی با نرخ کمتری نسبت به اجاق گاز کار می کند، علاوه بر این، با یک آشپز القایی شما از سوخت دیگری به غیر از برق برای تأمین انرژی استفاده نمی کنید. اجاق گازها گران ترند و سوخت مصرف شده نیز گران است.
- ریسک بالا: شما در درجه اول از گاز مایع استفاده می کنید که در یک سیلندر متصل به اجاق گاز شما ذخیره می شود. و هنگامی که سیلندر را روشن می کنید، از طریق یک لوله متصل به اجاق گاز به بیرون جریان می یابد و با روشن کردن آن، آن را شارژ می کنید.
پس از انجام این کار، گاز سوخت و شما می توانید پخت و پز خود را از سر بگیرید. با این حال، اگر سیلندر را به درستی نصب نکرده اید یا هرکدام از اتصالات شل شده است، احتمال اینکه گاز سیلندر شما نشت کند وجود دارد.
LPG سمی و بسیار خطرناک است و هنگامی که نشت کند، روشن کردن هر دستگاه یا حتی روشن کردن می تواند باعث ترکیدن سیلندر شود.
اشتراك و دنبالك
ترک بک و لینک بک برای این مقاله وجود ندارد
ارسال یک نظر