
ویژگی های فر دیواری و اجاق گاز
ویژگی های فر دیواری و اجاق گاز
قابلیت پخت بخار روی فر
به دنبال ویژگی های عملکرد متناسب با نیاز خود باشید.
بخارپز
به شما این امکان را می دهد که غذا را در فر خود بخارپز کنید که برای پخت
و گرم کردن مجدد ایده آل است و نیاز به روغن در برخی از دستور العمل ها را بی نیاز می کند.
همرفت
جزء اصلی یک فر توکار همرفتی یک فن در پشت است که هوای گرم را در اطراف غذا
به گردش در می آورد تا سریعتر و یکنواخت تر پخته شوند. یک گام بالاتر از همرفت، یک فر همرفت واقعی است.
با جابجایی واقعی، یک عنصر گرمایش در جلوی فن اضافه میشود
تا گرمایش یکنواختتر با گردش هوای گرمتر را افزایش دهد.
تنظیمات کم آبی
میوه ها و سبزیجات را با خشک کردن آهسته غذا روی حرارت کم حفظ کنید.
حالت Sabbath
تنظیمی که برای کاربرانی طراحی شده است که اعمال مذهبی
آنها استفاده از برخی ویژگی های دستگاه را در روز شنبه و تعطیلات یهودی محدود می کند.
خاموش شدن خودکار
برای جلوگیری از پختن بیش از حد، فر را با صدای تایمر به طور خودکار خاموش می کند.
خود تمیز شوندگی
دمای فر تا حد بسیار بالایی افزایش می یابد
تا رسوبات غذا با این روش تمیز کردن از بین برود. هنگامی که
چرخه کامل شد، باقی مانده ها را با یک پارچه مرطوب پاک کنید.
تمیز کردن با بخار
روشی برای تمیز کردن که در آن بخار تولید می کند تا چربی و رسوبات
مواد غذایی از بین برود تا پس از اتمام چرخه تمیز کردن به راحتی آنها را پاک کنید.
سفارشی سازی لوازم آشپزخانه
طیف حرفه ای با عناصر مختلف پخت و پز.
علاوه بر محدوده ها، سطوح داخلی آشپزی و فر های دیواری،
چند راه دیگر برای سفارشی کردن تجربه آشپزی شما وجود دارد.
کشوهای گرم کننده را می توان به عنوان یک ویژگی مستقل نصب کرد.
این لوازم مجزا برای آشپزخانههایی با فرهای دیواری یا فرهای دیواری ایدهآل هستند
یا میتوانند به سادگی به عنوان یک فضای گرمکننده اضافی عمل کنند.
هودهای طیفی روشی شیک برای از بین بردن دود، بو و چربی ارائه می دهند.
با نحوه نصب هود روی هر سطح آشپزی از جمله روی
جزایر آشنا شوید. اگر تهویه هوای پایینی دارید نیازی به هود نخواهید داشت.
طیف های حرفه ای می توانند آشپزی شما را با اندازه های بزرگتر، تطبیق پذیری بیشتر و سفارشی سازی
به سطح بالاتری ببرند. همچنین به عنوان محدوده های
تجاری شناخته می شود، آنها در اندازه های 30 تا 60 اینچ یا بیشتر هستند.
ویژگی های گاز رومیزی
مشعل های باز یا بسته
یک اجاق گاز می تواند دارای مشعل های باز باشد
که گرمای مستقیم را ارائه می دهد یا مشعل های بسته که دارای درپوشی روی مشعل هستند
که گرمای غیرمستقیم را فراهم می کند. مشعل های بسته تمیز کردن نشت ها را آسان تر می کند.
مشعل های برقی و مشعل های اجاق گاز: این مشعل ها کنترل بیشتری را با تنظیمات خاصی ارائه می کنند
که برای آسان تر نگه داشتن حرارت بالاتر یا کمتر برای کارهای خاص طراحی شده اند.
مشعل های چند عنصری / دو عنصری: این مشعل ها دارای چندین عنصر حرارتی
در یک شعله واحد هستند که آنها را با ظروف پخت با اندازه های مختلف سازگار می کند.
عنصر پل
عنصر پل به یک مشعل جداگانه متصل می شود و یک سطح بزرگ
برای پخت و پز برای ظروف پخت و پز طولانی یا بسیار بزرگ مانند یک توری ایجاد می کند.
نشانگر سطح داغ: این ویژگی به شما امکان می دهد حتی
پس از خاموش شدن مشعل ها از داغ بودن سطح پخت و پز مطلع شوید.
Sealed Downdraft Exhaust: این ویژگی با جذب و فیلتر کردن دود و بو، منطقه پخت و پز را تهویه می کند.
القاء
استفاده از یک عنصر القایی برای پخت و پز انرژی با الکترومغناطیس از سطح اجاق گاز
به یک تابه مغناطیسی مانند چدن تولید می کند. اگر آهنربا می تواند
به ته یک ماهیتابه ته صاف بچسبد، می توان از آن با یک اجاق گاز القایی استفاده کرد.
جها مشاهده قیمت فر توکار و خرید بهترین فر توکار لیست محصولات دیجی توکار را بررسی کنید.
باتشکر دیجی توکار
اشتراك و دنبالك
ترک بک و لینک بک برای این مقاله وجود ندارد
ارسال یک نظر