
فواید پخت و پز با مایکروویو و خطرات مرتبط با آن
فواید پخت و پز با مایکروویو و خطرات مرتبط با آن
اجاق های مایکروویو یکی از بزرگترین اختراعات قرن اخیر است.بیرون آوردن غذایی که سرد است یخ زده و گرم کردن آن در عرض چند دقیقه هرگز آسان نبوده است.
حتی یخ زدایی گوشت نیز چند دقیقه طول می کشد و شما آماده پخت وعده غذایی خود هستید! همه ما فواید بیشمار مرتبط با اجاق مایکروویو را می دانیم اما آیا خطرات ناشی از آن را می دانیم؟
بیایید بیشتر در مورد جوانب مثبت و منفی اجاق های مایکروویو تحقیق کنیم.
آیا آشپزی در اجاق مایکروویو بی خطر است؟
کوره ها زندگی همه افراد را در سراسر کره زمین آسان کرده است.
گرم کردن غذا هرگز سریعتر نبوده و خانوارها در عرض چند دقیقه غذای گرم ارائه می دهند.
برخی از خطرات استفاده از اجاق مایکروویو را به همراه دارد و شامل موارد زیر است:
کاهش فراهمی زیستی ویتامین ها و مواد معدنی مختلف.
گرم کردن شیر و غلات برخی از اسیدهای آمینه ضروری را به مواد سرطان زا تغییر داد.
ارزش غذایی کاهش یافت.
آلکالوئیدهای گیاهی در سبزیجات خام یا منجمد به مواد سرطان زا تبدیل می شوند.
بیماری مایکروویو مشاهده شده است.
انواع مختلف اجاق های مایکروویو کدامند؟
در انتخاب درست اجاق مایکروویو همیشه این معضل وجود دارد که با آن روبرو هستیم.
این به این دلیل است که یک انتخاب بزرگ وجود دارد که می توانید از بین آنها انتخاب کنید.
آنها از نظر فرم و همچنین عملکرد متفاوت هستند.
بر اساس نوع نیاز شما در آشپزخانه، آسان است که یکی از آنها را در بودجه خود انتخاب کنید.
به یاد داشته باشید،اجاق های مایکروویو یک سرمایه گذاری هستند،بنابراین ارزش دارد که یک پنی اضافی صرف کنید تا بهترین کیفیت را داشته باشید.
این کار همچنین باعث می شود که به مدت طولانی ادامه یابد.
در اینجا انواع مختلفی از اجاق های مایکروویو آورده شده است.
1. فر همرفت
این فر از همرفت برای گرم کردن محتوای داخل آن استفاده می کند.
فن و عناصر گرمایشی اطمینان حاصل می کنند که هوای گرم همه چیز را به طور یکنواخت پخته می کند.
2. فر گریل
از اجاق های گریل می توان برای پخت غذایی ترد و آبدار مانند کباب، گوشت و… استفاده کرد.
این برای قهوه ای شدن انواع مواد غذایی مفید است و می تواند تا 90 دقیقه کار کند.
3. کوره انفرادی
به یک اجاق اصلی که بصورت یکنواخت گرم می شود و عمدتا برای پخت ساده یا دوباره گرم شدن استفاده می شود،فر از نوع انفرادی گفته می شود.اگر برنامه ای برای پخت هر چیز بزرگ ندارید مفید است.
با تشکر، دیجی تو کار
اشتراك و دنبالك
ترک بک و لینک بک برای این مقاله وجود ندارد
ارسال یک نظر