
نکاتی که درباره فر نمی دانید|بخش دوم
نکاتی که درباره فر نمی دانید|بخش دوم
شاید یکی از جنبههای پیچیدهتر رفتن به یک آشپزخانه جدید، خریدن فر باشد. اگر به اندازه کافی خوش شانس نباشید
که آشپزخانه خود را مطابق با مشخصات خود ساخته باشید، احتمالاً چیزهای “کمتر از ایده آل” زیادی وجود دارد
که مجبور خواهید بود برای زندگی با آنها یاد بگیرید.
حتی زمانی که فر کالیبره شده است، ممکن است از دامنه نوسانات دمایی آن شوکه شوید. زمانی در آپارتمانی زندگی میکردیم
که دمای فر تقریباً 100 درجه بود، مهم نیست در چه دمایی تنظیم شده بود. و اگرچه ممکن است
نوسانات اجاق شما چندان چشمگیر نباشد، اما همچنان اتفاق می افتد.
موقعیت قفسه های فر مهم است
قبلاً اشاره کردیم که حرارت بالا می رود، اما قسمت پایین فر جایی است که حرارت از آن خارج می شود.
بنابراین، اگرچه قسمت بالایی داغترین است، پایین آن نیز گرمای شدیدی را در خود جای میدهد.
یک قانون کلی این است که هرچه قفسه به ته فر نزدیکتر باشد، ته غذا تردتر میشود. به طور کلی، موقعیت قفسه وسط نقطه مهمی است.
آن را امتحان کنید تا خودتان با دستور العمل های پخته شده در فر مورد علاقه را ببینید.
شما باید به واشر خود توجه کنید
اگر درب فر دیواری شما رطوبت را جمعآوری میکند، گرما نشت میکند یا دمای آن را به درستی حفظ نمیکند، ممکن است
واشر معیوب داشته باشید. واشر شما ماده اسفنجی است که به در بسته شدن درب کمک می کند تا گرمای داخل فر حفظ شود.
تعمیر و نگهداری لوازم خانگی سرگرم کننده نیست، اما برای عملکرد مطلوب ضروری است.
تعویض واشر یک راه حل ارزان و آسان است که نیازی به تماس با متخصص ندارید.
همه فرها دارای نقطه داغ هستند
همه فرها دارای نقطه ای هستند که کمی گرمتر از بقیه فرها است. اگرچه نمی توانید از شر آن خلاص شوید،
اما یک ترفند آسان برای شناسایی آن وجود دارد. به آن ترفند نان تست می گویند. نان را به صورت توری روی توری فر قرار دهید
و با دمای 350 درجه برشته کنید. نقطه داغ در جایی خواهد بود که نان سریعتر برشته شود.
حالت خود تمیز کننده فر می تواند خطر آتش سوزی باشد
حالت خود تمیز شونده از حرارت بالا برای سوزاندن ریزش ها و پاشش ها استفاده می کند. اگر ذرات غذا و گودالهای چربی
را قبل از سفت شدن و فراموش کردن پاک نکنید، دارید با آتش بازی میکنید. اگر می خواهید از حالت خود تمیز شونده
فر توکار خود استفاده کنید، مطمئن شوید که آن را به طور کامل تمیز کرده اید.
جوجه گوشتی بیشتر از ذوب پنیر عمل می کند
جوجه گوشتی یکی از ویژگی های فر است که دست کم گرفته شده است. در ذوب پنیر واقعا عالی است، اما می تواند کارهای بیشتری انجام دهد. جوجههای گوشتی در فر شما یک روش عالی برای پختن قطعات نازک گوشت،
برشته کردن سریع سبزیجات و گرم کردن مجدد مواد غذایی مانند پیتزا است.
برای مطالعه بخش دیگر این مفاله برلینک زیر کلیک کنید.
نکاتی که درباره فر نمی دانید|بخش اول
باتشکر دیجی توکار
اشتراك و دنبالك
ترک بک و لینک بک برای این مقاله وجود ندارد
ارسال یک نظر