نکاتی که درباره فر نمی دانید|بخش اول
نکاتی که درباره فر نمی دانید|بخش اول
همه آشپزهای خانگی اصول اولیه فر را می دانند. در اینجا مواردی وجود دارد که ممکن است ندانید و می تواند به شما کمک کند
از فر خود حداکثر استفاده را ببرید.
هر محصول سرمقاله ای به طور مستقل انتخاب می شود، اگرچه اگر شما چیزی را از طریق پیوندهای ما خریداری کنید،
می دانید که رتبهبندیها و قیمتهای محصولات دیجی نوکار دقیق هستند و اقلام از زمان انتشار در انبار موجود هستند.
اکثر اجاق ها دماهای نادرست دارند
حتی جدیدترین و شیکترین اجاقها گهگاه دما را نادرست نشان میدهند. خبر خوب این است که اکثر اجاق ها را می توان
برای رفع این مشکل کالیبره کرد. این یک نکته آسان برای تعمیر و نگهداری فر است که می توانید بدون درخواست کمک آن را برطرف کنید.
یک دماسنج فر بخرید، دفترچه راهنمای فر را باز کنید و دست به کار شوید تا فر خود را به یک ماشین پخت دقیق تبدیل کنید.
فر شما آهسته پز اصلی است
آرام پزها برای تجربه پخت و پز عمدتاً بدون دست ساخته شده اند و شما می توانید از فر خود نیز به همین روش استفاده کنید.
تبدیل دستور پخت سنتی اجاق گاز به دستور پخت بسیار آسان است. گوجهفرنگیهایی را که آهسته برشته میشوند برای سس،
سبزیجات برای سوپ یا کارامل کردن پیاز در فرتوکار را در نظر بگیرید.
داغ ترین قسمت فر شما بالاست
این ممکن است چندان تعجب آور نباشد زیرا همه ما می دانیم که گرما افزایش می یابد. اما داغ ترین قسمت فر شما قسمت بالایی آن است.
وقتی از چند تابه برای پخت همزمان استفاده میکنید، چرخاندن آنها از جلو به عقب به همان اندازه مهم است
که از بالا به پایین. بهترین موقعیت قفسه فر برای پخت کوکی ها را بررسی کنید.
دستگیره های فر واقعا کثیف هستند
بعد از دورهمی دوستانه در نیمه راه آماده سازی مرغ، یادمان می رود فر را از قبل گرم می کنیم. سپس آب مرغ خام را در سراسر
دستگیره های فر دیواری می گیرید. تمیز کردن این شمارهگیرها ممکن است یک فکر بعدی باشد، اما کار آسان و مهمی است.
بیشتر دستگیرههای فر به سرعت خاموش میشوند! آنها را در مقداری آب صابون خیس کنید تا سریع ضدعفونی شوند.
فر شما ظروف آشپزی را تمیز می کند
اگر میبینید که ماهیتابه چدنی و ظرف پیتزایتان پوشیده از یک آشغال چسبنده است، وقت آن است که به آنها شستشو بدهید.
این باقیمانده چسبنده در واقع روغن انباشته است و بهترین راه برای خلاص شدن از شر آن این است که ماهیتابه و ظروف را
به صورت وارونه روی یک توری با روکش فویل در دمای 450 درجه به مدت 1 ساعت بپزید. آیا می دانستید که می توانید فر خود را نیز با بخار تمیز کنید؟
برای مطالعه بخش دیگر این مفاله برلینک زیر کلیک کنید.
نکاتی که درباره فر نمی دانید|بخش دوم
باتشکر دیجی توکار
اشتراك و دنبالك
- نکاتی که درباره فر نمی دانید|بخش دوم
[…] نکاتی که درباره فر نمی دانید|بخش اول […]
1 comment