هود چیست و چرا به آن احتیاج داریم؟
هود چیست و چرا به آن احتیاج داریم؟
هود در واقع یکی از مهمترین لوازم آشپزخانه است.
این شامل یک سایبان یا نوع دیگری از “منطقه ضبط” و یک فن یا موتور دمنده برای استخراج آلودگی هوای ناشی از پخت و پز است.
هود کیفیت هوای آشپزخانه را حفظ می کند و تمیز کردن را بسیار راحت تر می کند.
چرا هودهای مرتبه مفید هستند؟
آیا تاکنون مجبور شده اید آشپزخانه ای را که به طور منظم استفاده می شود تمیز کنید؟ سپس می دانید که خلاص شدن از شر آن حالت چسبنده ای که تمام کابینت ها و میزهای پیشخوان را پوشش می دهد، مخصوصاً در کنار محل پخت و پز، چه دردسری دارد.
یکی از مزایای هود این است که گریس موجود در هوا را فیلتر می کند قبل از اینکه فرصتی پیدا کند تا در همه جا مستقر شود و باعث دردسرهای بزرگ در هنگام پاکسازی شود.
آنها می توانند به کاهش گرما ، بخار و دود ناشی از دمیدن در صورت شما کمک کنند.
همانطور که هر سرآشپز حرفه ای می تواند به شما بگوید، پخت و پز بدون درپوش می تواند بسیار ناخوشایند باشد. گرما ، بخار ، بوها و دودهایی که مستقیماً در صورت شما دمیده می شوند، واقعاً می توانند صبر شما را امتحان کنند، مگر اینکه هود قدرتمندی برای مکش و جریان مداوم هوای تازه وجود داشته باشد.
به همین دلیل است که هر آشپزخانه حرفه ای، مانند آشپزخانه هایی که در نمایش های آشپزی مشاهده می کنید، از یک هود بزرگ تهویه بالاتر از محدوده برخوردار است.
آنها می توانند کیفیت هوا را بهبود بخشند و از تشکیل و شیوع بیماری بکاهند.
البته نمی توان از فواید تهویه آشپزخانه برای سلامتی چشم پوشی کرد.
با از بین بردن رطوبت اضافی و چربی موجود در هوا، جلوگیری از تشکیل حالت چسبنده که کپک و باکتری را به خود جلب می کند و تشویق ورود هوای تازه خارج، یک هود با دامنه مناسب نصب شده و کانال دار می تواند کیفیت هوا را بسیار بهبود بخشد، نه تنها در آشپزخانه اما در سرتاسر خانه این امر به ویژه برای هر کسی که آلرژی و مشکلات تنفسی دارد بسیار مهم است، اما همه می توانند از مزایای یک هود مرتب بهره مند شوند.بالاخره چه کسی هوای تازه را دوست ندارد؟
انواع مختلف هودهای ردیف کدامند؟
همانطور که می بینید، داشتن یک هود مزایای زیادی دارد.
از موارد واضح (هوای پاک) تا جلوه های ثانویه نه چندان واضح (کابینت های تمیزتر و آزادی خلاقیت در پخت و پز) ، افزودن این وسیله مهم به آشپزخانه شما پیشرفت چشمگیری است.
اما چگونه یکی را درست انتخاب می کنید؟
به معنای واقعی ده ها هزار هود در بازار وجود دارد اما شما از کجا شروع می کنید؟ بدون جزئیات زیاد، در اینجا یک مرور کوتاه از انواع اساسی هودهای برد وجود دارد، که ممکن است به شما کمک کند تا انتخاب خود را محدود کنید.
هودهای محدوده کوه-جزیره یا سقف-کوه
همانطور که از نام آنها پیداست، اینها به سقف متصل می شوند. اگر میز محدوده آشپزی شما قرار است در یک جزیره مرکزی یا شبه جزیره باشد، این نوع هود مرتعی است که برای تهویه هوا مورد نیاز است.
اگر به نظر می رسد کارهای اضافی زیادی باشد، حق با شماست.
نصب یک هود با سربار معمولاً به یک پیمانکار نیاز دارد، اما به دلیل مزایای که به شما ارائه می دهد ارزش آن را دارد.
هودهای دیواری یا دودکش
اینها بر روی دیوار مستقیماً بالاتر از محدوده نصب می شوند.
توجه داشته باشید که این امر نیاز به فاصله بین کابینت ها و همچنین فضای خالی دیواره بالاتر از محدوده دارد، به طور معمول امکان داشتن مایکروویو یا کابینت بالاتر از حد مجاز را از بین می برد.
با این حال ، مزیت این است که هود با اندازه کامل، قدرت تهویه بسیار بیشتری نسبت به هود زیر کابینت فراهم می کند.
هودهای زیر کابینت ، مایکروویو یا ریز میکرو
این ترکیبات یک گزینه ارزان قیمت را فراهم می کنند، اما همانطور که گفته می شود ، “شما آنچه را که برای آن پرداخت می کنید می گیرید.” اندازه کوچکتر آنها قدرت فن / دمنده را به شدت محدود می کند، و عملکرد آنها بسیار کمتر از قدرت مکش یک قدرت کامل است.
صرف نظر از نوع ، هود باید همان عرض یا کمی وسیع تر از سطح آشپزخانه یا دامنه باشد، تا “یک منطقه ضبط” مناسب را فراهم کند و به هود اجازه دهد در افزایش آلودگی هوا قبل از گسترش مکش کند.
ارتفاع نصب باید براساس توصیه های سازنده هود باشد (به طور معمول از 24 “تا 36”).
با تشکر، دیجی تو کار
اشتراك و دنبالك
ترک بک و لینک بک برای این مقاله وجود ندارد
ارسال یک نظر